Nyt år og nye traditioner

Eller hvordan er det nu lige at det hænger sammen?
Der er mange måder at fejre nytårsaften på. Store fester, små fester, familiefester, parmiddage, rejser og jeg kunne blive ved. På den anden side er nytårsaften også en aften med mange traditioner. Dronningens nytårstale, flotte outfits, 90-års fødselsdagen, fyrværkeri, kransekage og alt for meget champagne.

Nytåret er afslutningen på det gamle og starten på noget nyt, og selvom at vi føler os usikre over det nye, så synes vi også at det er spændende og inspirerende. Vi ønsker hinanden alt det bedste i det nye år, og lover os selv at overholde vores overflod af forskellige nytårsforsæt om at blive bedre mennesker fremover. Det er måske slet ikke så tosset en idé at få bugt med de dårlige vaner og i det mindste prøve at starte på nogle nye. Forandring fryder jo, som man siger.

Om chib kultur

Kære læser af Kulturverden! Vi er en broget eller måske spraglet flok af kultur-elskere, som hele tiden søger nyt om kunst og kultur i alle afskygninger for at fortælle om det her og allevegne på nettet. Vi er alle på en eller anden tilknyttet chib pressebureau i Aarhus, og du må altid gerne sende dit kulturshit til os på kultur@chib.dk. Eller læs mere kultur på Kulturverdens side på Facebook.
Dette indlæg blev udgivet i International, nytår, Social kultur og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s