Danmarks dygtigste duo

<br>

Jeg fandt videoen på YouTube – den er kun et par dage gammel. Sangen og pladen udkommer 1. marts i år og jeg glæder mig, for lige nu vil jeg påstå, at Eriksen og Simmelsgård er danmarks dygtigste duo. Er du enig? Jeg synes Niels Christian Simmelsgård (guitar) er en fænomenal guitarist og sangskriver. Jacob Eriksen har været og er igen en af danmarks dygtigste digtere og sangskrivere. Han har spillet i Shirtsville (´90erne) mens Niels Christian har Leaving A Small Town og desuden er guitarist for Poul Krebs.

I dag er de to en duo, Jacob Eriksen & Koldstart. Det lover godt!

Reklamer

Om chib kultur

Kære læser af Kulturverden! Vi er en broget eller måske spraglet flok af kultur-elskere, som hele tiden søger nyt om kunst og kultur i alle afskygninger for at fortælle om det her og allevegne på nettet. Vi er alle på en eller anden tilknyttet chib pressebureau i Aarhus, og du må altid gerne sende dit kulturshit til os på kultur@chib.dk. Eller læs mere kultur på Kulturverdens side på Facebook.
Dette indlæg blev udgivet i koncert, musik, Scene og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Danmarks dygtigste duo

  1. Pingback: Chresten Ibsen » Blog Archive » Jacob Eriksen & Koldstart debut 1. marts

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s